Biznis

Vakufska banka otvorila poslovnicu u Bugojnu na novoj lokaciji

01/04/2016

U proteklih godinu dana Vakufska banka d.d. Sarajevo je najviše ulagala u razvoj poslovne mreže, obnovu poslovnica i modernizaciju usluga. Ovaj trend je nastavljen i u 2016. godini, te je dana 31.03.2016. godine svečano otvorena poslovnica Bugojno na novoj lokaciji.

Poslovnicu su simboličnim presijecanjem vrpce svečano otvorili direktor Vakufske banke d.d. Sarajevo Mirzet Ribić i Hasan Ajkunić, načelnik općine Bugojno.

DSC_0608

“Otvaranje poslovnice Bugojno na novoj lokaciji je još jedan korak u radu na obnovi i razvoju poslovne mreže naše Banke. Ovaj put prati i intezivan rad Banke na razvijanju usluga i proizvoda za stanovništvo i privrednike.

Naša banka je u protekloj godini pozitivno poslovala i ostvarila dobre rezultate, uprkos izazovnom okruženju. U narednom periodu ćemo nastaviti sa unapređenjem poslovne mreže, kvalitetom proizvoda i usluga naše banke, a sve sa ciljem da naši građani imaju jaku domaću banku koja će zadovoljiti sve njihove potrebe, te pružiti kvalitetna finansijska rješenja.“, izjavio je Mirzet Ribić, direktor Vakufske banke d.d. Sarajevo.

DSC_0927

Sa ciljem zadovoljenja potreba klijenata, pružajući inovativne i kvalitetne proizvode Vakufska banka je ponudila i novi proizvod Super Karticu koja omogućava plaćanje roba i usluga i podizanje gotovine uz otplatu na rate. Posebna pogodnost ove kartice je da klijenti otplatu na rate vrše bez kamate do 12 mjeseci.

Nova poslovnica Banke nudi široku paletu usluga u oblasti poslovanja sa fizičkim i pravnim licima, a u okviru iste klijentima je na raspolaganju i bankomat, koji je na usluzi 24 sata dnevno.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.