Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Avioprijevoznik

Velika akcija u Ryanairu: “Srezali smo cijene do €30 na povratnim letovima”

ryanair avion banja luka
ryanair – banja luka

Dan prvi započinje s masivnom ljetnom prodajom, s do €30 popusta na povratne letove preko evropske mreže, za putovanja između aprila i septembra koja se trebaju rezervirati do večeras u ponoć

Ryanair, evropski avioprijevoznik broj 1, danas (19. novembra) pokrenuo je „Cyber Week” prodaju karata, i to sedmicu dana ranije, nudeći korisnicima 8 uzastopnih dana nevjerovatnih ponuda na Ryanair.com web stranici i aplikaciji.

Dan prvi započinje s masivnom ljetnom prodajom, s do €30 popusta na povratne letove preko evropske mreže, za putovanja između aprila i septembra koja se trebaju rezervirati do večeras u ponoć (24:00 ponedjeljak).

Korisnici bi trebali pratiti web stranicu Ryanair.com za najnovije dnevne ponude na kojoj će najniže cijene još više pasti.

Kao dodatak ovoj sedam dana dugoj „Cyber Week” promociji, Ryanair također nudi 10% popusta na svu prijavljenu (checked-in) prtljagu na svim rezervacijama koje su napravljene ove sedmice.

Robin Kiely iz Ryanair-a kaže:

“Najljepše je doba godine i pokrenuli smo masivnu prodaju karata “Cyber Week”, s 8 dana nevjerovatnih ponuda na Ryanair.com web stranici i aplikaciji, nudeći korisnicima najniže cijene u Evropi te još veću uštedu.

Srezali smo cijene do €30 na povratnim letovima preko naše evropske mreže za putovanja između aprila i septembra, a koje su dostupne samo do danas u ponoć. Korisnici bi se trebali prijaviti na Ryanair.com kako bi uhvatili ovu sjajnu ponudu.

Također smo pokrenuli 10% popusta na svu prijavljenu (checked-in) prtljagu rezerviranu ove sedmice, čime ćemo osigurati još veće uštede za naše klijente”.