Elektro-Bijeljina

Više od 550 osoba se žalilo zbog računa za struju

struja

Zasigurno postoje određene greške koje se mogu i ispraviti, a ovaj broj žalbi nije neuobičajen

Obračun potrošnje električne energije za mart izvršen je većinom na osnovu prosječne potrošnje u prethodnih šest godina i prethodnih šest mjeseci i niko od potrošači neće i ne može biti oštećen, izjavio je Srni izvršni direktor za ekonomsko-finansijske poslove “Elektro-Bijeljine” Nedeljko Ćorić.

Ćorić je rekao da je zbog mjera zaštite od virusa korona očitanje brojila direktno izvršeno kod 15 odsto potrošača, a do danas su 553 lica iskazala prigovor ili žalbu na dostavljeni račun, od 110.000 potrošača koje snabdijeva “Elektro-Bijeljina”.

“Zasigurno postoje određene greške koje se mogu i ispraviti, a ovaj broj žalbi nije neuobičajen, mjesečno imamo oko 1.000 žalbi, što je zanemarljivo na 110.000 potrošača”, naveo je Ćorić.

On je podsjetio da korisnici mogu i sami da očitaju brojilo i dostave podatke, a za sve nedoumice na računima za struju imaju naveden telefonski broj na koji mogu besplatno da pozovu i dobiju sve potrebne informacije.

“Nikada nije bio problem da prigovor ili žalba nije riješena na zadovoljstvo naših potrošača”, istakao je Ćorić i poručio da će sve korekcije biti izvršene već idućeg mjeseca i da niko neće platiti veći račun od onoga što je potrošio.