Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vispakov novi brand ovog vikenda na graničnom prijelazu Doljani

vispak_tako_lako

Bosanskohercegovačka prehrambena indsutrija Vispak ovog vikenda na graničnom prijelazu Doljani poklanja svim putnicima svoj novi proizvod instant juha “Tako lako”.

Poklon akcija pod nazivom “Vrijeme je za pauzu” realizira se u jutarnjem periodu od 8 do 11 sati i poslijepodne od 17 do 19 sati.

Upravo u tom vremenskom periodu iz pravca Bosne i Hercegovine ka Hrvatskoj i obratno, svi oni koji budu prelazili granicu dobit će po jednu instant juhu i letak, te mali Stampi čokoladni krem namaz koji će jednu užinu na moru ili prilikom pauze na putu učiniti potpunijom.

-Želimo na ovaj način obradovati sve koji su na putu. Komentari putnika su pozitivni, a ova aktivnost Vispaka ih je zaista obradovala, kao i način na koji je predstavljen novi brand. Ove godine radili smo mnogo na razvoju novih proizvoda kada je u pitanju kategorija juha i začina. Nedavno je na tržište plasiran novi Brand “Tako Lako” koji je namijenjen aktivnim osobama koje žele da u brzom načinu života sačuvaju prave tradicionalne vrijednosti. Razvili smo pet novih okusa instant juha: kokošija, goveđa, paradajz juha, juha od šampinjona te novitet na tržištu-domaća čorba. ‘Vrijeme je za pauzu’ poruka je koju šalje naš brand, bilo da smo na odmoru, na putu, kod kuće ili na poslu – izjavila je Zerina Muco, brand menadžerica kompanije Vispak d.d. Visoko.

Dizajn novih instant juha nudi jednu zanimljivu priču i podsjetnik je na stara vremena kada se širio miris domaće juhe, a stari lončić je bio neizbježan detalj u kuhinji, saopćeno je iz Uprave MCM.