Još jedno priznanje

Vitinkini brendovi ponovo u top 100 “Must have” brendova u BiH

Vitinka nagrada Must have_naslovna (1)

Ovakva potvrda od trgovaca i krajnjih kupaca nam daje dodatnu motivaciju da ovako nastavimo i da se svakog dana trudimo više da opravdamo njihovo povjerenje

Vitinka, Vivia, Exotic Kruška i energetsko piće Richard brendovi su Vitinke nagrađeni još jednim priznanjem. Ovoga puta su ih trgovci uvrstili u najboljih 100 brendova u BIH.

Prema istraživanju koje je sprovela agencije Nielsen, manji i veći trgovci i trgovački lanci iz cijele Bosne i Hercegovine svojim glasovima odabrali su listu brendova koje svaka bolje snabdjevena trgovina mora da ima. Tim povodom, kompaniji Vitinka je na svečanom proglašenju najboljih 100 u Sarajevu dodijeljeno prestižno priznanje i plaketa „Must have“ za čak četiri brenda iz njenog asortimana.

“Ovo je izuzetno bitno priznanje za kompaniju Vitinka, jer iza njega stoje trgovci i krajnji potrošači. Imati četiri odabrana brenda na listi od 100 domaćih i velikih globalnih brendova zaista je uspjeh, ali i obaveza da ovako nastavimo. Ključ uspjeha proizvoda kompanije Vitinka je u njihovoj jednostavnosti, prirodnosti, ali i neumoljivoj kontroli kvaliteta. Naš tim ulaže mnogo energije u postizanje najboljih rezultata u svim segmentima poslovanja, počev od proizvodnje, pozicioniranja u trgovinama, marketinškim kampanjama, pa sve do komunikacije sa kupcima. Ovakva potvrda od trgovaca i krajnjih kupaca nam daje dodatnu motivaciju da ovako nastavimo i da se svakog dana trudimo više da opravdamo njihovo povjerenje. Hvala trgovcima i kupcima.” – izjavio je, povodom dodjele priznanja, Mirko Savić, direktor marketinga kompanije Vitinka.

Ovo je samo jedno u nizu priznanja za ovu domaću kompaniju. Podsjećamo, ove godine, Vitinka je četvrti put za redom trijumfovala na 86. Međunarodnom regionalnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu. Ovdje je četvrti put osvojila prestižno priznanje “Veliki šampionski pehar” za vrhunski kvalitet proizvoda. Posebno su Velikom zlatnom medaljom za kvalitet nagrađeni brendovi Vivia, Exotic Kruška, Vita Bijelo voće i Nara. Pored toga Vivia je ove godine proglašena i najbrendom u kategoriji voda regiona na proteklom festivalu hrane i vina u Beogradu.