uspjeh Vitinke

Vivia – najbrend u kategoriji voda (FOTO)

Naslovna

Na upravo završenom prvom Belgrade Waterfront Good Food & Wine Festivalu, održanom za vikend na Sava Promenadi u Beogradu, dodjeljene su nagrade najboljim kompanijama i proizvodima iz Bosne i Hercegovine

Prirodna izvorska voda Vivia kompanije Vitinka, proglašena je najbrendom u kategoriji voda regiona.

Na upravo završenom prvom Belgrade Waterfront Good Food & Wine Festivalu, održanom za vikend na Sava Promenadi u Beogradu, dodjeljene su nagrade najboljim kompanijama i proizvodima iz Bosne i Hercegovine.

Festival dobre hrane i vina, okupio je pedesetak izlagača iz Srbije i regiona, čije proizvode su posjetioci mogli da degustiraju uz bogat zabavno – umjetnički program koji je krunisao nastup poznate regionalne zvijezde Lene Kovačević.

Prirodna izvorska voda Vivia kompanije Vitinka iz Zvornika, proglašena je najbrendom u kategoriji voda regiona. U pitanju je prirodna izvorska voda koja se flašira u onom obliku i stanju u kom je izašla ispod kamena, ne remeteći balans sastojaka u njoj.

Vitinka je jedan od najvećih regionalnih proizvođača vode i bezalkoholnih pića. Iako se njeni proizvodi još uvijek ne distribuiraju na teritoriji Srbije, Vitinka kroz učešće na mnogobrojnim sajmovima i manifestacijama u polako upoznaje tamošnje potrošače sa svojom ponudom i sigurnim korakom ulazi na srbijansko tržište.