Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Poznate i cijene

Wizz Air uvodi dvije nove linije iz Tuzle, kreću u decembru i jako su atraktivne

1208_wizzair1izz

Najnovije Wizz Airove rute iz Tuzle bit će pokrenute od decembra 2021. godine

Avkiokompanija Wizz Air  najavila  jedvije nove rute po povoljnim cijenama iz Tuzle.

WIZZ-ove nove rute povezivat će Tuzlu sa Milanom (aerodrom Malpensa) i Italiji i Nurnbergom u Njemačkoj. Karte do novih destinacija dostupne su na wizzair.com ili putem mobilne aplikacije sa cijenama od 19,99 eura/38,99 KM.

Najnovije Wizz Airove rute iz Tuzle bit će pokrenute od decembra 2021. godine i očekuje se da će stimulisati avijaciju i sektor ugostiteljstva u regiji, a putnicima iz Bosne i Hercegovine omogućiti da po najnižim cijenama putuju u Italiju i Njemačku. Zajedno s ovim novim uslugama, Wizz Air sada nudi 17 linija iz Tuzle ka sedam zemalja.

– Sretni smo što možemo najaviti širenje naše mreže letova u Bosni i Hercegovini dodavanjem dvije uzbudljive rute. Nove rute iz Tuzle za Milan Malpensu i Nurnberg donose više prilika za putovanje i putnici sada mogu uživati u izuzetno povoljnim cijenama i sigurnom putovanju. Naši moderni avioni i unaprijeđene mjere zaštite osiguravaju najbolje zdravstvene uslove za putnike, dok istovremeno letimo s najnižim mogućim utjecajem na okoliš. Naša prijateljski raspoložena posada se raduje dočekivanju putnika u avionima naše mlade i moderne flote, rekao je Robert Carey, predsjednik Wizz Air Group.