Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

općina stolac

Završena izgradnja parkinga kod nekropole Radimlja

Radimlja – Završena izgradnja parkinga na nekropoli Radimlja

Iz Javne ustanove za promociju turizma i zaštitu kulturno-povijesnog i prirodnog naslijeđa Radimlja Stolac kazali su kako već neko vrijeme u planu imaju sređivanje parkinga i kako im je drago što se napokon ukazala prilika da se navedeni radovi završe

Proteklih dana završena je izgradnja parkinga kod nekropole Radimlja, kojaje realiziran u sklopu projekta Općine Stolac, a finansijske radove podržalo je Ministarstvo trgovine, turizma i zaštite okoliša Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK).

Iz Javne ustanove za promociju turizma i zaštitu kulturno-povijesnog i prirodnog naslijeđa Radimlja Stolac kazali su kako već neko vrijeme u planu imaju sređivanje parkinga i kako im je drago što se napokon ukazala prilika da se navedeni radovi završe.

“Ovo je jedna od aktivnosti koja je odrađena s ciljem vanjskog uređenja interijera. U budućnosti ćemo nastaviti raditi kako na vanjskom, tako i na unutarnjem uređenju objekta kako bi se gosti osjećali što ugodnije dok su u posjeti nekropoli stećaka”, priopćeno je iz JU Radimlja Stolac.

Projekt je financijski podržan s 25.000 maraka u sklopu druge faze radova obnove partera.

Ovo je još jedna u nizu pomoći i suradnje Ministarstva trgovine, turizma i zaštite okoliša HNK prema općini Stolac, a osim pomoći u izgradnji parkinga, navedeno ministarstvo također je sudjelovalo i u uređenju i otvaranju prvog turističkog informativnog centra u Stocu, stoji u priopćenju.