Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Amko komerc

Zdrave navike usvoji i Dukat nagrade osvoji

Amko komerc – nagradna igra

Nova nagradna igra Amko komerca

Amko komerc u saradnji sa poslovnim partnerom kompanijom Lactalis BH u periodu od 14.06.-31.07.2019. godine pokrenuo je nagradnu igru “Zdrave navike usvoji i Dukat nagrade osvoji”. U nagradnoj igri mogu učestvovati svi kupci koji kupe bilo koja dva proizvoda iz asortimana Dukat tržišne marke (FIT, AB kultura, SenSia ili b-aktiv), na bilo kojem prodajnom mjestu grupacije Amko komerc.

U nagradnoj igri organizator je pripremio bogat nagradni fond od ukupno 43 nagrade i to: putovanje u Istanbul za dvije osobe, 3 dana wellness-a za dvije osobe na Bjelašnici, poklon paket Dukat proizvoda, gdje je ukupno planirano nagraditi 20 sretnih dobitnika. Pored svega toga, učesnici imaju mogućnost osvojiti i neke od uređaja bijele tehnike iz bogatog nagradnog fonda.

“Ova nagradna igra pokrenuta je kako bi nagradili povjerenje koje potrošači ukazuju kupujući Dukat proizvode u našim prodavnicama, zadovoljstvo nam je što ćemo učestvovati u ovom projektu i da ćemo one najsretnije obradovati. Iz bogate palete Dukat proizvoda za realizaciju nagradne igre odabrali smo proizvode b-aktiv, Dukat FIT, AB kultura i SenSia, koji su posebno interesantni u ovim mjesecima. Ljeto je odlično vrijeme za uživanje i odmor, no iznimno vrući ljetni dani predstavljaju pravi izazov za organizam. Svim učesnicima nagradne igre želimo mnogo sreće”, kazala je Minela Džuho direktor marketinga kompanije Amko komerc.