Brzi i žestoki

neviđen prizor

Automobil se zapalio u vožnji, požar ugasili – fekalijama (VIDEO)

30/11/2019

U cisterni nije bila voda, a ni mlijeko, već nešto potpuno drukčije. Cisterna je bila nakrcana fekalijama

Pojava koju zasigurno niste nikad vidjeli. Pripremite se jer ovo nećete vidjeti opet. Prolaznici na jednoj ruskoj cesti vidjeli su nešto o čemu nisu mogli ni sanjati kad im je vozač BMW-a X6 presjekao put, oduzeo prednost i napravio nešto što bi u većini nas izazvalo najgore pobude.

Međutim, ovdje je situacija kudikamo drugačija. Skupocjeni BMW se zapalio, a vozač je odmah stao uz cestu i vjerovatno pozvao pomoć. Nažalost, uz sebe očito nije imao aparat za gašenje požara, a i “pametno” je podigao poklopac da uđe svjež zrak i rasplamsa vatru. Na sreću (i nesreću) u prolazu je bila cisterna i brzo se zaustavila, a vozač je odmah priskočio u pomoć. Dobri Samaritanac je sadržaj spremnika iskrcao na BMW.

I tu sad dolazimo do velikog finala. U cisterni nije bila voda, a ni mlijeko, već nešto potpuno drukčije. Cisterna je bila nakrcana fekalijama, a one su dobrano razmočene odlično poslužile u gašenju požara. Nažalost, kamerman je odlučio prekinuti snimanje pa ne znamo je li vatra doista ugašena.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.