Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

brojni komentari

BMW ima poruku za svoje korisnike: “Koristite pokazivače smjera!”

zmigavac – ss (1)

Neki su se pravili da ni ne znaju gdje su pokazivači smjera, nekima je to apsolutno nepotrebno jer voze BMW, a postoje i oni koji su u šali rekli kako ih je potrebno automatizirati ako ih doista treba koristiti

Vozači BMW-a nisu baš na nekom glasu kao oni koji voze po pravilima. Sada je tu tezu donekle raspirio i sam BMW obrativši se svojim poklonicima.

Vozačima BMW-a pripisuje se da voze agresivno, često krše pravila i ne mare za ostale sudionike u prometu. Vole naglo ubrzati i promijeniti traku, a u svojim manevrima gotovo nikad ne koriste pokazivače smjera. Američki ogranak BMW-a se stoga odlučio obratiti svojim poklonicima.

Obratio im se putem Twittera porukom da koriste žmigavce. Pratitelji ovu opasku nisu uzeli na nož pa je objava ubrzo skupila preko 14 hiljada lajkova.

Bilo je tu brojnih komentara, a u sve se aktivno uključio i BMW rekavši: „Znamo da su vozači BMW-a najbolji, ali cesta može biti nepredvidivo mjesto.“ U nastavku svoje objave BMW naglašava kako su njihovi automobili upravo po pitanju sigurnosti bogato opremljeni te posjeduju brojne sustave vezane uz promjene smjera kretanja vozila, kao što su upozorenje za nenamjernu izmjenu trake, upozorenje za umor vozača, sistem izbjegavanja u urbanim uvjetima i sl.

Neki su se pravili da ni ne znaju gdje su pokazivači smjera, nekima je to apsolutno nepotrebno jer voze BMW, a postoje i oni koji su u šali rekli kako ih je potrebno automatizirati ako ih doista treba koristiti.

Nakon dugo vremena BMW se našalio na svoj račun, a BMW-ovi obožavatelji su šalu odlično prihvatili. Ipak, tema je kudikamo ozbiljnija, a šale bi trebalo ostaviti za neke bezazlenije teme poput rivalstva s Audijem po kojima je BMW itekako poznat.