Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

stereotipi ili?

Istraživanje pokazalo: Vozači Audija su najgori, evo koji su najodgovorniji

audi

S druge strane, pokazalo se kako su vozači Volva najodgovorniji i isto tako voze najsigurnije, dok su vozači Seata skloni nervozi na cest

Istraživanje je provela firma koja prodaje polovne automobile Van Monster, a otkrili su kako su upravo vlasnici njemačke marke automobila Audi najmanje pošteni i najmanje brinu o drugima u prometu, piše Lad Bible.

Vozači Audija su proglašeni tako najgorim vozačima, ali su također proglašeni i nemarnima, a 2.000 ljudi koje je sudjelovalo u istraživanju je otkrilo i kako se ovi vozači najčešće parkiraju preko dva mjesta za parkiranje, a također sudjeluju u 17 od 33 prekršaja te najčešće viču na druge vozače i bacaju stvari kroz prozor.

S druge strane, pokazalo se kako su vozači Volva najodgovorniji i isto tako voze najsigurnije, dok su vozači Seata skloni nervozi na cesti.

Vozači Mazde su oni koji najviše psuju. Osim toga, vozači BMW-a su u jednom istraživanju proglašeni najbahatijima u prometu. Upravo se za ove vozače misli da slijede svoj životni stil, a svoje automobile vrlo rado pokazuju drugima.

Vozači Mercedesa žele svojom pojavom pokazati dominantnost, ali i stručnost, a novija istraživanja pokazuju kako posvećuju pažnju i sigurnosti.