"E 63 S"

Mercedesova E klasa odlazi u istoriju, rade Final Edition izdanje

mercedes s (1)
FOTO: Mercedes

S ovom izvedbom od E klase se oprašta sada već legendarni twin-turbo V8 motor. I dalje daje 612 KS i 850 Nm, a pokreće sva četiri točka

Najprestižnija izvedba E klase odlazi u penziju, a s njom i zadnja V8 izvedba.

Svaki oproštaj je tužan, a u ovom slučaju Mercedes nudi i jednu utjehu. U stvari njih 999, ali samo za one spremne izdvojiti nešto više od 130.000 eura, koliko stoji bazni E 63 S. Naime, sada je tu Final Edition izdanje s limitiranom serijom od 999 primjeraka.

S ovom izvedbom od E klase se oprašta sada već legendarni twin-turbo V8 motor. I dalje daje 612 KS i 850 Nm, a pokreće sva četiri točka.

Ekskluzivna izvedba donosi brojne posebnosti počev od posebne mat grafitne sive boje eksterijera kombinirane s 20-inčnim naplatcima i posebnim oznakama. Tu je i Night Package s detaljima u sjajnocrnom finišu.

A kad otvorite vrata, podlogu će osvijetliti AMG logo i pozvati vas u najekskluzivniji interijer koji je E klasa ikad nudila. I najopremljeniji. Nappa koža na sjedalima, ali i na armaturi, dekoracija od karbona, samo su neki od detalja koji će ispuniti dojam o posebnosti ovog automobila.