Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Otišli na utakmicu

Navijači ostavili upaljen roštilj, pa izgorjelo 11 automobila

izgorjeli automobili

Nije poznato jesu li stradali automobili navijača odgovornih za roštilj i posljedice, ali je sasvim sigurno da ih čekaju teški pregovori s predstavnicima osiguravajućih društava

Nakon što se najeli, ostavili su neugašeni roštilj i otišli gledati utakmicu. Vatra se proširila na parkirane automobile.

Dogodilo se to na parkingu Hard Rock stadiona u Miama Gardensu na Floridi. Tamo su se okupili fanovi jednog od kluba koji su nastupali na utakmici Dolphinsa protiv Patriotsa. Na utakmicu se ne ide praznog želuca, pa su prije na parkingu organizirali zabavu koja je uključivala roštilj. Međutim, poslije nisu ugasili vatru već su odjurili na utakmicu bodriti svoj klub, prenosi Index.hr.

Vatra se ubrzo proširila i do druge četvrtine je gusti dim bio dobro vidljiv i sa samog stadiona. Vatrogasci su ipak stigli prekasno, pa je vatra na kraju zahvatila 11 automobila. Među njima je bio i jedan skupocjeni Mercedes-AMG S63.

“Stajali smo i zabavljali se, a onda smo vidjeli veliki crni dim“, rekao je navijač Dolphinsa za WSVN i nastavio: “Pitali smo se šta se događa, a onda smo shvatili da je požar. Sljedeća stvar koju smo čuli bilo je pucanje guma“.

Nije poznato jesu li stradali automobili navijača odgovornih za roštilj i posljedice, ali je sasvim sigurno da ih čekaju teški pregovori s predstavnicima osiguravajućih društava. Dobra je vijest da u požaru niko nije stradao.