Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ovo su najbolji poslovni automobili na tržištu

bmw

U potrazi za najboljim poslovnim automobilom najčešće vrijede neki drugi prioriteti, a izbor najboljih po kategorijama donosi Company Car Today.

CCT100 je izbor 100 najboljih poslovnih modela, a dolaze iz apsolutno svih segmenata, od gradskih automobila do sportaša. Pritom granica nema niti kada je pogon u pitanju, pa ne čudi što se radi o ukupno 20 različitih kategorija u kojima je izdvojeno pet najboljih, piše Index.

Tako je u izboru za mali gradski automobil pobijedio VW up!, a kod njega se pohvaljuje potpuna ponuda, opremljenost, ali i činjenica da u skromnom pakiranju preveze četiri osobe. I vozač se pritom zabavi.

U segmentu superminija pobijedila je Nissan Micra.

Automobil ima stila, siguran je i bogato opremljen sa niskim troškovima održavanja. Pritom mu je i cijena dodatni plus, ali u Velikoj Britaniji.

Honda Civic je najbolja u konkurenciji automobila srednje veličine. Prema mišljenju žirija vrlo uspješno kombinuje praktičnost, vrhunski benzinski motor i atraktivnu cijenu, a ima niske troškove održavanja uz atraktivan dizajn.

U segmentu poslovnih limuzina Opel Insignia je broj jedan. Novi model zadržao je povoljnu cijenu prethodnika, a ponuda je doista odlična u svakom pogledu.

E sad, ako bi svemu rečenom dali premium štih onda bi pobjednici bili sljedeći: Mini, Volvo V40 i Audi A4.

U segmentima iz kojih bira najčešće uprava kompanije pobjednici su BMW serije 5 i Mercedesova S klasa, dok će oni pomodni tražiti SUV-ove. A tu su najbolji Peugeot 5008, Alfa Stelvio i Volvo XC90.

U konkurenciji crossovera najboljima su proglašeni Citroen C3 Aircross, Seat Ateca i BMW X1. I segment monovolumena je još uvijek živ, najbolji kompaktni je Citroen C4 Picasso, a veliki Ford S-Max.

U na kraju spomenimo kako izbor za najbolji električni auto izdvaja Renault Zoe, a hibrid BMW 330e.

bmw