Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Peta bilećka džipijada bila je najbolja do sada

dzip

Peta bilećka džipijada ove godine okupila je preko sto ljubitelja ovog adrenalinskog sporta iz svih krajeva BiH, Crne Gore i Srbije, a pobjednici su Ivica Šarić i njegov suvozač Josip Bešlić iz Posušja.

Oni su pokazali najviše vozačkog umijeća danas tokom takozvane “hard” vožnje na poligonu u Zvijerini, ali i tokom jučerašnjeg takmičarskog dana. Drugo mjesto u ovoj kategoriji osvojio je Dalibor Zeljković iz Mrkonjić Grada, a treći je bio Tomislav Ivanković.

Održana je i “soft” vožnja u kojoj je najbolji bio Ivan Marić iz Posušja. Drugo mjesto osvojio je Bojan Gagović iz Foče, a treći je bio Jasmin Avdić iz Sarajeva.

U revijalnom dijelu džipijade održana je i “turist” vožnja, u kojoj je najbolji bio Milan Dostinić iz Gacka. Drugo mjesto osvojio je Zoran Krstojević, takođe iz Gacka, dok je treći bio Bilećanin Rašo Mićunović.

Organizator bilećke džipijade, Aleksandar Dangubić, izrazio je zadovoljstvo načinom na koji je sve proteklo. Ove godine manifestacija je posebna po tome što je uvrštena u zvanični kalendar off road manifestacija u BiH.