Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Renaultu 5 Prototype"

Reanult u Minhenu predstavio “peticu” za budućnost

renault5prototip
FOTO: Promo fotografije / OLIVIER MARTIN GAMBIER

On će modernom vizijom popularnog automobila demonstrirati Renaultovu spremnost da električne automobile približi širokom krugu evropskih kupaca

Kako bi odala počast svom naslijeđu i prizvala duh proteklih vremena, marka automobila mora ostati vjerna svojim korijenima i pronaći nadahnuće iznutra. To je uloga koja je pripala Renaultu 5 Prototype. On će modernom vizijom popularnog automobila demonstrirati Renaultovu spremnost da električne automobile približi širokom krugu evropskih kupaca.

Renault 5 Prototype kompaktan je gradski automobil koji modernom i potpuno električnom izvedbom lansira jednu od Renaultovih bezvremenskih uspješnica u budućnost.

Gilles Vidal i njegov tim dizajnera bili su nadahnuti legendarnim modelom iz Renaultove prošlosti kojeg se rado sjećaju diljem svijeta: Renaultom 5.

Opšti izgled Renaulta 5 Prototype temelji se na dizajnu originala. No, u obliku automobila, ali i u odabranoj opremi i materijalima nadahnutima svijetom elektronike, pokućstva i sporta, vidljiv je savremen pristup.

Salon automobila u Münchenu idealna je prilika za otkrivanje.

Promo fotografije / OLIVIER MARTIN GAMBIER

Na izložbenom prostoru izloženi su narančasti TL, crni Le Car Van, plavi električni model i verzija TX boje šampanjca.