Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Odavno punoljetan

Solidno očuvan: Raritetni BMW ponuđen na prodaju

bmw

U 17 godina korištenja odveo je svega 15.345 km i sada čeka novog vlasnika

Bolji poznavatelji BMW-ovog opusa smatraju E46 zadnjim pravim BMW-om serije 3, a kupovina solidno očuvanog primjerka uvelike podsjeća na potragu za svetim gralom.

Odavno punoljetan model dosegao je milionski tiraž, ali vrijeme je učinilo svoje, a od pomoći nije bio ni epitet zagarantiranog užitka u vožnji. E46 je tako u solidnom stanju postao pravi raritet, dok se odlično očuvani primjerci čuvaju u tamnim garažama daleko od očiju znatiželjnika. Ponekad neki primjerak osvane u oglasnicima ili se ponudi usmenom predajom. Posljednji u nizu je i jedan od najboljih koje smo vidjeli u posljednje vrijeme.

Za početak recimo kako se radi o BMW-u 330i pokretanom trolitrenim rednim šestakom (M54B30) snage 170 kW/231 KS. Jedan od najcjenjenijih motora usuglašen je sa pet-stupanjskom automatikom, a do sada je odradio mizernu kilometražu.

Pritom valja imati na umu da je do 2016. godine uz redovite servise prešao tek 2.070 km, a onda je promijenio vlasnika koji je nešto više uživao za upravljačem. U 17 godina korištenja odveo je svega 15.345 km i sada čeka novog vlasnika.

A on će ovu vrlo zanimljivu tricu bogate opreme morati platiti 13.600 eura. Zvuči kao fer ponuda, bar za one koji znaju što E46 može ponuditi.

bmw