Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tvrdi da su za sve krive papuče

makazice

Sigurno ste mnogo puta čuli da je vožnja u neadekvatnoj obući, papučama, sandalama ili japankama opasna, a kada se to ukombinuje sa lošim procjenama i bahatim ponašanjem na putu, onda se dešavaju ružne stvari.

Najbolji primjer za baš takvu kombinaciju je video snimak nastao u Velikoj Britaniji. Na njemu se vidi kako bijeli “porsche cayenne” na putu sa dvije trake pokušava da pretekne vozilo ispred sebe, a zatim jedva izbjegava čeoni sudar sa ni krivom ni dužnom “škodom” – ne i nesreću u cjelini.

Pukom srećom niko nije ozbiljnije povrijeđen, a tri vozila su zaradila samo ogrebotine na limariji.

Kako su izvijestili britanski mediji, za volanom je bila žena “koja je žurila da pokupi muža u pabu”, a kao objašnjenje za nesreću policiji je iznijela činjenicu da je “bila u papučama”.

“Ona je ugrozila nekoliko života kada je pokušala to preticanje. Nismo mogli da vjerujemo šta gledamo, to je bilo toliko neodgovorno. Mi smo svi dugo vozili maksimalnom dozvoljenom brzinom u koloni, ali smo sustigli traktor pa smo svi usporili. Odjednom porsche je proletio pored nas. Mislio sam da će se sigurno zakucati u vozilo u drugoj traci”, rekao je vozač koji je snimio nesreću.

On je stao da pomogne vozaču u “škodi”, na čijem je zadnjem sjedištu bila desetogodišnja djevojčica.

https://www.youtube.com/watch?v=Np6EU7EJfhk