velika britanija

Završio u zatvoru zbog snimke opasne vožnje koju je sam stavio na Internet

bic – zatvor

Osim zbog opasne i prebrze vožnje, zanimljiv je podatak kako je Adam Campion sve to izveo na ukradenom motociklu

Moraš zaista biti “poseban pacijent” te završiti u zatvoru zbog snimke opasne vožnje koju si sam stavio na Internet. Da i toga ima. Adam Campion (26) sam se snimio mobitelom u opasnoj vožnji motociklom i to u više slučajeva. Video snimku je stavio na Internet, a onda ga je policija zbog toga strpala u zatvor.

Adam Campion se u video snimku koji donosimo vozi na cesti na zadnjem točku velikom brzinom, prolazi kroz crveno na semaforu, a pri tom se jasno vidi kako je u jednom trenutku vozio znatno brže od dozvoljene brzine, jer se brzinomjer koji se vidi na video snimci zaustavio na brzini od 189 milja na sat, što je 304 km/h.

Britanski je to rekord u izmjerenoj brzini na cesti, a koju je policja prihvatila kao dokaz, te je “brzinca” kaznila zatvorom od 21 mjeseca. Osim zbog opasne i prebrze vožnje, zanimljiv je podatak kako je Adam Campion sve to izveo na ukradenom motociklu.

Prethodni rekorder ulovljen u prevelikoj brzini bio je Tim Brady koji je vozio Porsche automobil uhvaćen s brzinom od 277 km/h u okolici Londona.