moj san

Domaći stručnjaci i moderna tehnologija dobitna kombinacija za zdrav san

"Moj san" je moderna industrija sistema za spavanje, a kroz svoje proizvode žele obezbijediti kvalitetan san za zdrav život, zahvaljujući korištenju inovativne tehnologije, visokog kvaliteta proizvoda i modernih rješenja

Kakanj je grad u srednjoj Bosni koji spada među industrijski najrazvijenije sredine u našoj zemlji. Grad je poznat po velikim privrednim subjektima, ali u Kaknju posluju i uspješne privatne kompanije koje zapošljavaju veliki broj, prvenstveno mladih osoba. Jedna od njih je i kompanija Delibašić poliuretani sa brendom “moj san”.

“Brand Moj san postoji od 2007. godine. Posebno smo ponosni na odaziv koji imamo na tržištu BiH kao domaći, a kvalitetan brand”, kaže Boris Franjković, production manager u kompaniji Delibašić poliuretani.

“Moj san” je moderna industrija sistema za spavanje, a kroz svoje proizvode žele obezbijediti kvalitetan san za zdrav život, zahvaljujući korištenju inovativne tehnologije, visokog kvaliteta proizvoda i modernih rješenja. U Kaknju se nalaze njihovi proizvodni pogoni u kojima se proizvode madraci, nadmadraci, jastuci, posteljine i drugi proizvodi iz asortimana za spavanje.

Predstavili su nam neke od svojih proizvoda, koje možete pogledati u video prilogu.

Ova uspješna kakanjska kompanija primjer je da su domaća stručna radna snaga i najmodernija oprema, dobitna kombinacija. Jedan su od primjera kako se uz naporan rad i ulaganje može napraviti pozitivna poslovna priča.

“Moj san tim je tim mladih i stručnih ljudi. Konstantno radimo na edukaciji naših uposlenika, kako bi našim cijenjenim kupcima mogli preporučiti i ponuditi proizvode koji im odgovaraju”, kaže nam Franjković.

Opširnije o ovoj uspješnoj bh. kompaniji pogledajte u video prilogu.


“Ovaj projekat je omogućila velikodušna podrška američkog naroda putem Američke ambasade u Sarajevu i svi stavovi, mišljenja i zaključci izneseni u projektu ne odražavaju nužno stav Američke ambasade ili Vlade SAD, već isključivo autora.“