Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

uspjeh u hrvatskoj

Gradsko kazalište mladih Vitez pobjednik 2. ZAmKa festa

Foto: GKM Vitez

Šest amaterskih kazališta i šest raznovrsnih predstava obilježilo je ovogodišnji ZAmKa fest

Gradsko kazalište mladih (GKM) Vitez s predstavom ”Pidžama za šestero” pobjednik je 2. ZAmKa festa, koji je održan u Svetom Ivanu Zelini u Republici Hrvatskoj.

Šest amaterskih kazališta i šest raznovrsnih predstava obilježilo je ovogodišnji ZAmKa fest, a predstava “Pidžama za šestero”, u koprodukciji Gradskog kazališta mladih Vitez i Hrvatskog kulturnog centra Nova Bila, proglašena je najboljom predstavom festivala.

Riječ je o urnebesnoj komediju, koja oduševljava publiku. Predstavu je režirao Marko Mirković koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta Marca Camelottija. U predstavi igraju Slaven Katava, Ivanela Brković, Bruno Grebenar, Iljana Budimir Trupina, Ana Gabrić i Matej Baškarad. Producenti predstave su Ivan Sajević i Dragan Đido.

“Prije svega moram naglasiti kako nas je gostoprimstvo naših domaćina iz Zeline ponovno sve oduševilo, na čemu im iskreno zahvaljujem. Zbilja smo se osjećali prekrasno, ljubav i energija koju ulažu u organizaciji ZAmKa festa je za svaku pohvalu. Ovim putem želim zahvaliti i publici na sjajnoj reakciji i ocjenama za našu predstavu, kao i čestitati ansamblu predstave, ali i svim ostalim sudionicima festivala”, kazao je Ivan Sajević, voditelj GKM-a VItez.

Na festivalu su nastupila kazališta iz Županje, Zagreba, Bjelovara, Bugojna, Sombora i Viteza, priopćeno je iz GKM-a Vitez.