Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

mostar

Književna večer s Ivanom Lovrenovićem 20. septembra

S autorom će o njegovoj posljednjoj knjizi ”U sjeni fantoma”, kao i o književnom opusu nastalom u posljednjem desetljeću, razgovarati Almin Kaplan, a događaj će moderirati Nino Šarac

U sklopu projekta ”Povezani kroz umjetnost”, kojeg provodi Klub ”Ivo Andrić”, održat će se književna večer s Ivanom Lovrenovićem u srijedu, 20. septembra s početkom u 20 sati u prostorijama Kluba ”Ivo Andrić” u Mostaru.

S autorom će o njegovoj posljednjoj knjizi ”U sjeni fantoma”, kao i o književnom opusu nastalom u posljednjem desetljeću, razgovarati Almin Kaplan, a događaj će moderirati Nino Šarac.

Iz spomenutog Kluba najavljuju kako će se u sklopu projekta ”Povezani kroz umjetnost” održati niz događaja u razdoblju od septembra 2023. do januara 2024. godine, koji će obogatiti kulturni život Mostara.

Inače, projekt ”Povezani kroz umjetnost”, provodi se u sklopu projekta Mostar – prostori koji pokreću, koji implementira People in Need BiH, uz financijsku podršku Vlade Ujedinjenog Kraljevstva, priopćeno je iz Kluba ”Ivo Andrić”.