Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

43 djela

Mostarcima predstavljena izložba “Fragmenti srca” Sanele Kamerić Demirović

sanela kameric demirovic (1)

Istakla je kako se slikanjem bavi od djetinjstva te da od večerašnje izložbe očekuje lijepo druženje, ali i podstrek za dalji rad

“Fragmenti srca” naziv je prve samostalne izložbe slika Sanele Kamerić Demirović koja je u utorak navečer otvorena u Centru za kulturu Mostar u okviru ciklusa “Trebao mi je neki novi početak”.

Na izložbi su predstavljena 43 djela koje je autorica naslikala u posljednje tri godine, a na kojima su zastupljeni apstraktni i cvjetni motivi.

– Riječ je o izboru radova nastalih u zadnje tri godine, većinom rađenih tehnikom tečnog akrila, koja je vrlo zahtjevna ali i zabavna, zatim akrila na platnu i mix medija – kazala je autorica.

Istakla je kako se slikanjem bavi od djetinjstva te da od večerašnje izložbe očekuje lijepo druženje, ali i podstrek za dalji rad.

Kamerić Demirović rođena je 1969. godine u Mostaru. U rodnom gradu završila je Ekonomski fakultet, a u Bologni magistrirala na sveučilištu Alma Mater. Radi kao savjetnica za međunarodne odnose u mostarskoj Gradskoj upravi.

Ciklus izložbi “Trebao mi je neki novi početak” pilot je projekt kojim se daje prostor i vrijeme zaljubljenicima u slikarstvo, onima koji nisu profesionalci nego se slikarstvom bave iz hobija.

Kroz ovaj projekt mostarskoj publici predstavit će se osam slikara amatera, a “Fragmenti srca” su četvrta izložba u ciklusu.

Izložba će biti otvorena narednih deset dana.