Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

izvedba u dva termina

Predstava “Zmaj i princeze” otvara novu sezonu u Lutkarskom kazalištu Mostar

lutkarsko kazaliste mostar

Predstava je prigodna za djecu od 3 godine, a u njoj igraju Ivan Nevjestić, Marta Haubrich i Ana Kordić

Lutkarsko kazalište Mostar će novu sezonu 2023./2024. godine otvoriti predstavom ”Zmaj i princeze”, koja će se igrati u dva termina, u petak 29. septembra u 18 sati i u subotu 30. septembra u 11 sati.

Ovo je priča o odgajanju djece. Prije svega, upućena roditeljima, odgajateljima, a i djeci, neveli su iz Lutkarskog kazališta Mostar.

Predstava je prigodna za djecu od 3 godine, a u njoj igraju Ivan Nevjestić, Marta Haubrich i Ana Kordić.

U Lutkarskom kazalištu su istaknuli kako su ponosni su što će posjetitelji moći uživati u novouređenim i rekonstruiranim prostorijama koje su obnovili u sklopu Projekt Mostar – Prostori koji pokreću, kojeg podržava Vlada Ujedinjenog kraljevstva.

Lutkarsko kazalište Mostar je u svojim prostorijama u potpunosti izmijenilo izgled ulaznog dijela kazališta i izgled predvorja, renovirao tehničku sobu, izgrađen je novi toalet za osobe sa posebnim potrebama, te su u samom gledalištu postavljena nova izdignuta sjedala koja će svoj publici poboljšati sam doživljaj predstava.

“Cilj nam je bio stvoriti još topliju atmosferu za našu vjernu publiku i učiniti posjet kazalištu još ljepšim i pristupačnijim”, poručili su.