Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

tri premijere

Premijerne predstave Lutkarskog kazališta Mostar u parku Zrinjevac

Lutkarsko kazalište Mostar

Riječ je o premijerama triju predstava, i to “Crvenkapica i zli vuk”, koju izvode Anela Planinić i Tibor Oreč u 17 sati, “Tri praščića” u izvedbi Ivana Nevjestića u 17.45 sati te “Ježeva kućica” u izvedbi Marte Haubrich s početkom u 18.30 sati

Lutkarsko kazalište Mostar upriličit će ciklus kratkih predstava pod nazivom “Bajka TO GO” u petak, 17. septembra u parku “Zrinjevac” u Mostaru s početkom u 17 sati.

Riječ je o premijerama triju predstava, i to “Crvenkapica i zli vuk”, koju izvode Anela Planinić i Tibor Oreč u 17 sati, “Tri praščića” u izvedbi Ivana Nevjestića u 17.45 sati te “Ježeva kućica” u izvedbi Marte Haubrich s početkom u 18.30 sati.

“Epidemija je velik izazov za kazališta, a upravo ovim novim ciklusom Lutkarsko kazalište Mostar želi osigurati kontinuitet izvođenja predstava za najmlađe u promjenjivim okolnostima u kojima se nalazimo. Male, praktične forme, koje u sebi ipak kriju svu čaroliju kazališta, od ovoga će petka u 17 sati učiniti park Zrinjevac privremenom scenom Lutkarskog kazališta Mostar te divnom kulisom za čak tri premjerna naslova”, priopćili su iz Lutkarskog kazališta Mostar.

Iz Lutkarskog kazališta navode kako će se predstave u slučaju kiše održati po najavljenom rasporedu u prostorima Lutkarskog kazališta Mostar.