Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

ulaz prvog dana slobodan

Sve je spremno za 14. Mostar Film Festival

unnamed

Cijena ulaznice iznosi 10 maraka po automobilu i vrijedi za filmove cijeloga dana, dok je ulaz na svečano otvaranje i prikaz filmova prvog dana festivala 16. oktobra besplatan

Ovogodišnje, četrnaesto izdanje Mostar Film Festivala (MOFF) na kojem će biti prikazana najbolja regionalna filmska ostvarenja, bit će otvoreno u petak, 16. listopada u 20 sati, na platou mostarskog Sajma i u formi auto kina.

Ljubitelji filma i nove kino atrakcije MOFF-a svoju ulaznicu od danas mogu kupiti u službenom Box Office-u.

“Svakoga dana od 16 do 18 sati ulaznice možete preuzeti na prodajnom mjestu u hotelu Mostar, dok se od subote, 17. listopada mogu preuzeti i na licu mjesta, u auto kinu na platou mostarskog Sajma gospodarstva od 18.30 sati”, poručuju organizatori.

Cijena ulaznice iznosi 10 maraka po automobilu i vrijedi za filmove cijeloga dana, dok je ulaz na svečano otvaranje i prikaz filmova prvog dana festivala 16. oktobra besplatan.

Nakon kratkog uvodnog obraćanja ovogodišnji festival otvoriti će film “Mater”, dugometražni prvijenac Jure Pavlovića, a od 22 sata filmoljupce u auto kinu očekuje dokumentarni film “Indexi”.

Raspored svih projekcija možete pronaći na službenoj stranici MOFF-a VIDEO Dodjelom Stabla ljubavi najboljim glumcima i debitantu festival će svečano biti zatvoren u utorak, 20. listopada.

Sve projekcije održat će se uz potpuno poštivanje epidemioloških mjera te održavanja mjera socijalne udaljenosti.

Zahvaljujući suradnji s Tuzla film festivalom, sva ostvarenja prikazana u auto kinu bit će dostupna i putem online platforme, navode organizatori.