Dva izvođenja

U Lutkarskom kazalištu Mostar gostujuća predstava “Noć čarobnih pahuljica”

Lutkarsko kazalište Mostar

“Noć čarobnih pahuljica” je interaktivna, zabavna i poučna predstava Maloga teatra u kojoj mogu uživati najmlađi, oni malo stariji i još malo stariji

U Lutkarskom kazalištu Mostar ove sedmice publika će imati priliku pogledati gostujuću predstavu Malog teatra “Noć čarobnih pahuljica”.

Predstava će se izvoditi 10. februara u 18 sati i 11. februara u 11 sati, najavili su mostarski lutkari.

“Noć čarobnih pahuljica” je predstava o prijateljstvu, ljubavi i – malo čarolije! Dino i Iva, brat i sestra dijele sobu i – igračke. Ili ne? Dino baš i ne voli dijeliti igračke. Ne voli se, zapravo, ni igrati sa svojom mlađom sekom. A čini se da i previše vremena provodi na mobitelu i pred televizorom. Šta njegova sestra može učiniti da to promijeni? Iskoristiti čaroliju pahuljaste noći i pozvati u pomoć šašavog klauna Šiška i mudrog vilenjaka Vikija, navodi se u najavi predstave.

“Noć čarobnih pahuljica” je interaktivna, zabavna i poučna predstava Maloga teatra u kojoj mogu uživati najmlađi, oni malo stariji i još malo stariji.

Tekst predstave potpisuje Tina Laco, a glume: Kristian Pandža, Ivo Krešić, Tina Laco, Nikolas Laco, Tea Pandža i – papagaj Piko.