Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

mostar

U Lutkarskom kazalištu predstava “Zmaj i princeze” i to u dva termina

zmaj

“Zmaj i princeze” je priča koju je po motivima Milade Mashatove osmislio i preradio Kyriakos Argyropoulos, a režirali Kyriakos Argyropoulos i Stanislav Stanev iz Bugarske

U Lutkarskom kazalištu Mostar ovoga tjedna na repertoaru je višestruko nagrađivana i djeci omiljena predstava “Zmaj i princeze”. Predstava će se igrati u dva termina, u petak, 26. februara u 18:00 i subotu, 27. februara u 11:00 sati.

“Zmaj i princeze” je priča koju je po motivima Milade Mashatove osmislio i preradio Kyriakos Argyropoulos, a režirali Kyriakos Argyropoulos i Stanislav Stanev iz Bugarske.

Lutke i scenografiju osmislila je i izradila Ani Lulieva, a predstavu je uglazbio Igor Karlić iz Rijeke. Prijevod uradila Ana Vasung iz Zagreba.

Ovo je priča o odgajanju djece. Prije svega, upućena roditeljima, odgajateljima, a i djeci.

U predstavi igraju: Ivan Nevjestić, Ružica Bošković i Marta Haubrich

Cijena ulaznice je 3 marke, a predstava je namijenjena djeci iznad 3 godine.

Budući da je broj posjetitelja ograničen, iz Lutkarskog kazališta mole da osiguraju svoje mjesto rezervacijom na broj telefona 036 314 893 svaki radni dan od 9 do 14 sati ili putem službene facebook stranice.

Rezervirane ulaznice se preuzimaju najkasnije 15 minuta prije početka predstave, jer se u suprotnom rezervacija poništava, priopćili su iz Lutkarskoga kazališta.