Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

srpski glumac

Andrija Milošević otkrio tajnu mršavljenja zbog koje je i sam lakši 20 kilograma

andrija_milosevic

Ovaj zaljubljenik u putovanja se nedavno vratio iz Kolumbije, a sljedeći kontinent na njegovoj listi želja je Afrika. Tokom takvih odmora se bez grižnje savjesti prepušta novim okusima i u potpunosti uživa

Srpski glumac Andrija Milošević nalazi se u najboljoj životnoj fazi. Radi ono što voli, a liniju je doveo do savršenstva. U godinu dana pošlo mu je za rukom smršati 20 kilograma i to tek kad je shvatio da dijete nisu rješenje. Naime, Milošević je nekoliko puta pokušavao skinuti kilograme restriktivnim metodama, ali bez dugoročnih rezultata.

“Prestao sam biti na dijetama. Zeznuo sam se tako desetak puta. Problem je u glavi. Prežderavate se jer je to narkomanska navika. Morate se skinuti sa zasićenih šećera, masti i to traje četiri do pet mjeseci. Mora se dogoditi klik u glavi. Rekao sam: “Od sada do kraja života jedem zdravo”, otkrio je popularni glumac za portal Yumama.

Danas jede svaka tri do četiri sata, a ne ograničava se čak ni kada su u pitanju namirnice koje voli.

https://www.instagram.com/p/Bu6V0yshPDz/

“Nisam izbacio ništa što volim, samo te namirnice više ne jedem zajedno, nego odvojeno. Ručam pečeni krompir, gljive i salatu jer to volim. Mahune zapečem s parmezanom i par kapi maslinovog ulja. Važan je i jogurt, a ono što svima preporučujem je da provjere želučane enzime, odnosno što probavljate, a što ne. Cijeli život sam jeo crveno meso, a onda tom pretragom shvatio da mi ne odgovara. Sada su mi riba i povrće osnova prehrane. Uvijek popijte čašu crnog vina. Kad god ste gladni, slobodno jedite, ali zdravo”, savjet je Miloševića kojeg naša publika najbolje pamti po ulozi Andrije u seriji ‘Andrija i Anđelka’.

https://www.instagram.com/p/BslCno1hIw0/

Ovaj zaljubljenik u putovanja se nedavno vratio iz Kolumbije, a sljedeći kontinent na njegovoj listi želja je Afrika. Tokom takvih odmora se bez grižnje savjesti prepušta novim okusima i u potpunosti uživa.

“Sad se mogu udebljati četiri do pet kilograma, što mi se i dogodi, recimo na putovanjima. Po povratku se samo vratim svojoj uobičajenoj, zdravoj prehrani”, pojašnjava i poručuje drugima da uživaju jer je život samo jedan.

https://www.instagram.com/p/BsLtZb-h7JQ/

“Savjetujem ljudima da svakih četiri do pet mjeseci vade krv. Idite često liječniku, jednom godišnje obavite sve pretrage jer danas se lako umire. Ko zna šta jedemo, zrak je takav kakav je, nažalost ne živimo u skandinavskim zemljama i treba se paziti koliko god je moguće”, zaključio je Milošević.