Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Angelina namjerava pozvati Jennifer Aniston da svjedoči protiv Brada

brad-pitt-and-angelina-jolie-at-cinema-for-peace-gala

U nastojanju da do kraja ocrni Brada Pitta i pobijedi u pravnoj bici, Angelina Jolie planira na sud dovući i njegovu bivšu suprugu, Jennifer Aniston.

Kako doznaje RadarOnline, Angelina ima namjeru uz pomoć advokatskog tima Jennifer natjerati da svjedoči o navodnoj Bradovoj dugogodišnjoj ovisnosti o alkoholu i drogama, a pokušat će iz nje izvući i sjećanja na neke stare Bradove ispade bijesa.

Sve, naravno, ako Brad ne pristane na Angiene uslove i odluči se upustiti u sudsku bitku za skrbništvo nad djecom.

Zasad je slavni glumac pristao na privremeni dogovor koji vrijedi do 20. oktobra, a prema kojem ima pravo posjećivati djecu u prisutnosti psihologa, uz prethodno testiranje na alkohol i droge.

“Brad je u bezizlaznoj situaciji, šta god učinio, neće završiti dobro po njega. Još ne znamo što će biti s optužbama koje je Angelina iznijela protiv njega, poigrala se njim kao s lutkom”, izjavio je jedan od Bradovih advokata, koji je želio ostati anoniman.

“Bio je to proračunat i bezosjećajan Angelinin potez”, otkrio je pak blizak prijatelj Brada i Angeline, koji tvrdi da glumica svog uskoro bivšeg supruga ucjenjuje djecom.