Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

ugrađena mu dva stenta

Balaševićeva kćerka o stanju svog oca: “Ne znam, tata, šta su ti tačno rekli”

beba balasevic đorđe

“Ne znam, tata, šta su ti tačno rekli ljekari kakvo je, ali ako je suditi po podršci tvoje ekipe onda imaš baš veliko srce”

Beba Balašević, kćerka Đorđa Balaševića, koji je operisan u Institutu Kamenica, gdje su mu poslije infarkta ugrađena dva stenta, oglasila se na društvenoj mreži i otkrila da je porodica vidjela oca i da se dobro osjeća i već se šali.

– Telefon zvoni kao blesav, a mi se svaki put štrecnemo! Porodica smije da ga vidi i hoću da vam prenesem da sam ga vidjela i da sam mu prenijela vaše poruke, pozdrave i želje za što brži oporavak… Ne znam, tata, šta su ti tačno rekli ljekari kakvo je, ali ako je suditi po podršci tvoje ekipe onda imaš baš veliko srce… Hvala vam svima na dobroj energiji koju šaljete ovih dana.

To sigurno ima veze i znači puno, ne pitajte me kako znam, ali pouzdano znam. Hvala ekipi iz instituta Kamenica koja ga sve vrijeme tretiraju kao čovjeka koji ima zdravstveni problem, a ne kao facu iz novina. Đole je dobro raspoložen i već zasmijava i nas i momke i djevojke na odjeljenju, ali moram da prenesem poruku koju je dobio od svog prijatelja Pere bubnjara prvi dan: „Matori, duhovitost na koju si računao je izostala, nemoj nam to raditi više“! – napisala je Beba.