Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

presuda braći

Bangoura bi poslao specijalce po Mamića, Hrga ga brani

bangoura (1)

Bangourin stav dijeli velika većina javnosti, no zato je u odbranu osuđene braće još ranije stala TV voditeljica Mirjana Hrga

Nekadašnji televizijski voditelj i urednik Hamed Bangoura na društvenim se mrežama dotakao pravomoćne presude braći Mamić, a kao i uvijek komentar je bio “bez dlake na jeziku”.

– Nadam se da je specijalna policija već na putu za BiH. Mamića treba privesti pa i uz međunarodni incident, a onda po putu u Osijeku skupiti sve navedene suce i predsjednika Vrhovnog suda. Ovakve optužbe ne mogu i ne smiju ostati nerazjašnjene – napisao je.

Bangourin stav dijeli velika većina javnosti, a drugačije nije ni u komentarima ispod njegovog tweeta, no zato je u odbranu osuđene braće još ranije stala TV voditeljica Mirjana Hrga.

– Nemojte mi popovati kako je pravda iznad svega i kako je “zdravo društvo samo ono bez trule klice koja kvari preostala nevinašca” jer unaprijed najavljujem da mi se ne polemizira. Mislim da je Tottenham u Zagrebu veća stvar od samog nogometnog događaja i to zna svaka dobronamjerna budala. Mislim da Zoran radi odličan posao. I još jedna stvar: bez Zdravka ne bi bilo ni ove reprezentacije kojom smo se kitili kao zadnji svjetski kicoši – napisala je između ostalog u svojoj objavi i pokrenula burnu raspravu.