Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ethan Peters

Beauty influencer iznenada preminuo sa 17 godina

Ethan Peters

Na Instagramu ga je pratilo pola miliona ljudi, a dva dana prije smrti objavio je post o tome kako su ga ranije djeca u školi napadala

Beauty influencer Ethan Peters, poznatiji kao Ethan Is Supreme, preminuo je sa samo 17 godina, a strani mediji pišu da je razlog smrti predoziranje.

Iako detalji nisu poznati, pretpostavlja se da se predozirao lijekom Percocet tokom vikenda.

Vijest o njegovoj smrti objavila je kolegica influencerica Ava Louise, a otkrila je da je ovisnost razvio posljednjih godina.

“Moj najbolji prijatelj na cijelom svijetu, moj blizanac po plamenu. Jedina osoba uz mene kad nisam imala nikog. Volim te, Ethane, nemam riječi. Voljela bih da sam znala koliko je gadno. Znam što bi volio da sad kažem, ali srce mi je slomljeno. Počivao u miru”, napisala je.

“Ovisnost je bolest. Posljednjih sedmica razgovarala sam s Ethanom o tome, svi bliski njemu bili su u strahu. Voljela bih da sam se više potrudila, da sam se derala na njega i da mu nisam dala nijednu tabletu koju je uzeo”, dodala je.

“Samo dva Percoceta ubila su mog prijatelja. Samo dva. Nemojte ih uzimati, budite sigurni, ne želite da se vaš najbolji prijatelj osjeća kao ja sada”, nastavila je.

Dodala je da su Ethana poštovali u beauty industriji, a uzimanju lijekova se okrenuo prije godinu dana, kad se nije mogao nositi s teretom slave.

“Postao je problematičan zbog droge. Bio je dobra osoba, nije zaslužio smrt”, dodala je.

Naglasila je da je Ethan bio ovisnik, a ovisnike ne treba posramljivati.

“Otvoreno govorim o uzroku njegove smrti kako bih spasila nekog klinca. On je bio pametan i veseo, trebao je živjeti. Bio je više od svojih demona, svi ste to. Molim vas, potražite pomoć”, napisala je.

Na Instagramu ga je pratilo pola miliona ljudi, a dva dana prije smrti objavio je post o tome kako su ga ranije djeca u školi napadala.

“Htio bih se zahvaliti svima koji su me zlostavljali”, napisao je.