Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bivša cura brazilske legende: Rođena sam kao muško, nije mu to smetalo

thalita

Sa 255.000 fanova na Instagramu i ugovorima za brojne poznate modne brandove, 26-godišnja Thalita Zampirolli jedna je od najuspješnijih brazilskih modela na koju su “pale” i brojne poznate face.

Trenutno je u vezi s atraktivnim top modelom Rodrigom Westermannom, no svijet je za nju prvi put čuo 2013. godine kada je bila u vezi sa legendarnim brazilskim nogometašem Romarijem. U vezi su bili godinu dana, a legendarni nogometaš saznao je i da je Thalita rođena kao muškarac.

“Mislila sam da će mu smetati, ali na kraju dana sve se svelo na to da sam sada žena i izgledam tako. Bili smo skupa godinu dana i bilo je dobro dok je trajalo”, rekla je Thalita, kojoj je zbog Romarijeve tužbe nakon istupa u javnost neko vrijeme bilo zabranjeno u medijima davati izjave o njihovoj vezi.

Zbog skandala ostala je privremeno i bez nekoliko unosnih modnih ugovora, što ju je dovelo na rub depresije. No, nakon toga počele su pljuštati nove poslovne ponude.

?

Fotografiju objavljuje Thalita Zampirolli (@thalitazampirolli)

“Otkazali su mi saradnju tvrdeći da sam im namjerno sakrila svoj spol. Priznajem, to me dotuklo. Ali, nikada se nisam dobro osjećala u muškom tijelu i uvijek sam znala da sam iznutra žena”, kaže danas prelijepa manekenka, koja je spol promijenila kada joj je bilo 18 godina.

Uz to je povećala i grudi, a liniju može zahvaliti “strogom prehrambenom režimu i napornom vježbanju”.

“Ja sam žena. Imam ženski spolni organ i osobnu iskaznicu na kojoj piše da sam žena. Dakle, žena sam”, naglasila je brazilska zvijezda, koja uz modne kampanje pažnju fanova redovno plijeni i izazovnim fotografijama na društvenim mrežama.

Até mesmo quando estou viajando não deixo de treinar, mas sempre com estilo @bydyfitness

Fotografiju objavljuje Thalita Zampirolli (@thalitazampirolli)

Ela sempre arrasando nas Minhas massagens @dipaulaestetica

Videozapis objavljuje Thalita Zampirolli (@thalitazampirolli)