Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bivša predstavnica BiH na Eurosongu postat će prvi put mama

pamela_ramljak

Pamela Ramljak, bivša članica grupe Feminnem koja je predstavljala Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu 2005. godine, objavila je da će postati prvi put mama.

Pamela i njen suprug Mladen Salajster ove će zime dobiti svoje prvo dijete.

Pjevačica je sretnu vijest objavila na svom Instagramu, gdje je očekivano uslijedila poplava čestitki i najljepših želja.

“Sreća… Jedina riječ koja trenutno može opisati kako se osjećam. Najveći blagoslov za moga supruga i mene koji smo to dugo čekali. Zahvalna sam na svemu što imam jer sam dobila puno, a posebno na muškarcu koji uz mene korača i sprema se na ovu avanturu, i jedino što sam se još nadala i željela je da čujem kako i mene neko zove najljepšim imenom… MAMA. Bože hvala ti”, napisala je pjevačica uz fotografiju trudničkog trbuščića.

Zajedno s Pamelom, BiH su 2005. godine na Eurosongu predstavljale Neda Parmać i Ivana Marić sa pjesmom “Zovi”. Na kraju su završile na 14. mjestu.

Kad sam rekla dragom da idem par dana sa curama i da sam iznajmila kuću u Istri samo je rekao " odmori se i lijepo se provedite". Nažalost nisu sve žene te " sreće", neke ne smiju otići na kavu sa prijateljicom ako ne traže dopuštenje od supruga a da ne govorim o nekim većim stvarima. Život im je potpuno podređen partneru i stalnom strahu hoće li im on eventualno nešto dopustiti ili ne. Zašto se žene dovedu u takvu situaciju? Nazalost to danas nije rijetkost i kad sam na kavi s takvom curom neugodno mi je pričati o vlastitom suprugu jer on njima zvuči kao svemirac. Drage cure ako ste u vezi sa tipom koji vam već sad brani da nešto obučete, kupite, odete negdje ili vas stalno provjerava …bjezite glavom bez obzira, takvi kasnije budu još gori a vi postanete nesigurne žene koje ne mogu otići jer vas takvi muškarci uvjere da su za vas premija. Jedino važno je uzajamno poštivanje dvaju osoba i ljubav koja u svojoj biti nije sebicna niti posesivna. To su pravi muškarci koji vole kako spada, i nisu niti malo nesigurni u vas i vaše poštivanje prema njima,niti u sebe, koji vas smatraju jednakim sebi i tretiraju vas tako. Sve drugo je potrošeno vrijeme….. Jako sam zahvalna na svemu pogotovo mužu, obitelji i prijateljima kojima nije problem putovati cijelu noć ili zamoliti svekrvu da dođe čuvati djecu da bi samnom išle u ovaj raj :) cure volim vas i hvala ❤? @kajafrizure @silvija.ferara #životjelijep #villalucija #istra #cro #pool #luxuryistria #havingfun #pamelaramljak

Fotografiju objavljuje Pamela Ramljak (@pamelaramljak)