Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bogata udovica spavala s preko sto oženjenih muškaraca: “Tako sam spasila mnoge brakove”

Gweneth Lee

Bivša finansijska savjetnica Gweneth Lee tvrdi da je spavala s preko sto oženjenih muškaraca jer smatra da je to način da im pomogne u braku.

S tim je počela nakon smrti svog supruga Roberta koji je prije deset godina preminuo od raka.

Četrdesetsedmogodišnja udovica kaže da ne osjeća krivnju jer bi bez toga mnogo brakova propalo, a smatra da se s prevarom mnogo lakše nositi nego s razvodom.

“Mnogo me ljudi osuđuje zbog ovog što radim, ali ne kajem se jer iskreno vjerujem da sam pomogla mnogim parovima da ostanu zajedno. Mnogo je brakova u krizi, posebno kod sredovječnih parova s djecom. Kad ste u braku 15 godina, teško je održati strast jer usklađivanje poslovnih obaveza i odgoja djece donosi veliki stres. Kod žena tada može nestati želja za seksom, a muškarcima to fali”, kaže ona za Daily Mail.

Gweneth smatra da je ona za te ljude idealno rješenje jer im pruža seks i zabavu, a nema opasnosti da će im uništiti brak.

“Ja se želim zabavljati, kao i oni. Mnoge žene znaju da im muževi spavaju sa mnom, ali se prave da ne znaju jer vide da to dobro utječe na brak. Seks s nekim novim može osvježiti vezu. Pa i mnoge žene imaju afere, to funkcionira na obje strane”, tvrdi Gweneth.

Muškarce nalazi preko internetske stranice koja se specijalizirala za spajanje uspješnih muškaraca i žena, a neke od njenih afera su, tvrdi, trajale godinama.

Priznaje da bi se zbog ljubavi bila spremna odreći klijenata, no uglavnom uspijeva balansirati između posla i privatnog života.