Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Brad Pitt pije kao smuk: Volim je, ali ona je luda

brad_pitt_angie

Prašina oko završetka 12-godišnje veze Angeline Jolie i Brada Pitta još se ne sliježe.

Iz sata u sat pojavljuju se novi detalji za koje se pretpostavlja da su prethodili kraju dvogodišnjeg braka, a među zadnjima koji se pohvalio ekskluzivom je i britanski tabloid The Sun.

Oni pišu kako je Brad priznao Angelini da ima problem s alkoholom i drogom, a navode i da je imao brojne burne sukobe s uskoro bivšom suprugom, no navodno je ponudio Angelini da se prijavi na rehabilitaciju kako bi spasili brak.

– Ona je luda, ali još je volim – rekao je Brad svojim prijateljima kada je shvatio da mu je brak propao.

S obzirom na to da ga je Angelina nazvala lošim ocem i zatražila brigu nad djecom uz zahtjev da ih Brad samo posjećuje, holivudski glumac angažirao je najbolje advokate kako bi se izborio za zajedničku brigu o djeci. Brad i Angie zajedno imaju šestero djece, troje posvojene, troje biološke, a vjenčali su se u avgustu 2014. godine.

Upoznali su se na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smith” dok je Brad još bio u braku s Jennifer Aniston.

Incident u avionu

Izvori bliski porodici Jolie-Pitt otvrde da se Brad Pitt (52) prošle sedmice napio tokom leta u privatnom avionu, na kojem je bila cijela porodica. Navodno je podivljao, derao se i fizički se iživljavao na djeci.

Nakon što je avion sletio, svjedoci kažu da je Pitt nastavio divljati te da je pokušao otići u jednom od kamiona koji prevoze gorivo.

Oglasila se navodna ljubavnica Brada Pitta: Trudna sam!

TMZ piše da je neko od svjedoka anonimno prijavio Brada policiji, te da su on i Angelina (41) bili već i na razgovoru sa socijalnim radnicima. Istraga još uvijek traje.

Navodno je upravo taj incident ponukao Angelinu da nekoliko dana kasnije zatraži razvod.