Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Brat Meghan Markle upozorava princa Harryja: Otkazuj svadbu dok još možeš

Prince-Harry-Meghan-Markl

Meghan je plitka, uobražena žena koja će napraviti sprdačinu od porodičnog, kraljevskog naslijeđa, istaknuo je polubrat bivše glumice Meghan Markle (36), Thomas Markle Jr. (51), prenosi Daily Mail. Thomas je objavio pismo u magazinu InTouch u kojem upozorava princa Harryja (33) da odustane dok još može od vjenčanja s Meghan koje je 19. maja.

– Još nije kasno. Što će više vremena proći nakon vaše svadbe, shvatit ćeš da je to najveća greška u istoriji kraljevskih vjenčanja – rekao je polubrat bivše glumice.

Tvrdi kako je očito da Meghan nije prava žena za princa i čudi se kako on ne vidi ‘pravo lice’ svoje zaručnice koje vidi cijeli svijet.

– Meghanin pokušaj da se ponaša kao princeza iznad trećeklasnih holivudskih glumica je zastario – napisao je Thomas koji živi u američkom gradu Oregonu. Dodaje kako Meghan nema nimalo osjećaja za njihovog oca, kinematografa Thomasa Marklea (73) koji je nakupio brojne dugove kako bi njoj pomogao da ostvari svoj san o glumi te se još uvijek bori s finansijskom krizom.

– Kakav to čovjek iskorištava svog oca dok ne bankrotira, a onda ga zaboravi u Meksiku i ostavi ga u besparici – napomenuo je ljutiti Meghanin polubrat.

Kaže da je zaručnica princa Harryja ‘zaboravila’ svog oca kada je dobro zaradila i ponaša se kao da ga nikad nije ni upoznala.

– Očito joj je malčice holivudske slave ‘udarilo u glavu’ – napisao je Thomas. Tvrdi da unatoč tome što je Meghan zaboravila njega i ostatak porodice, ona je i dalje njegova sestra. Thomas nije vidio Meghan od 2011. kada su bili na sprovodu svoje bake Doris.