Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

mjesecima zajedno

Brineta s kojom viđaju “Chandlera” je voditeljica Molly Hurwitz

Molly Hurwitz (1)

Kad su ga posljednji put vidjeli s Molly, na večeri u italijanskom restoranu, njegov izgled zabrinuo je obožavatelje

Glumac Matthew Perry (50), najpoznatiji po ulozi Chandlera u kultnoj seriji “Prijatelji”, rijetko kad se pojavljuje u javnosti, ali kad se pojavi, iznenadi sve. Nedavno je bio na večeri u jednom italijanskom restoranu u Hollywoodu s misterioznom brinetom.

Britanski mediji potvrdili su kako se mjesecima potajno nalazi s voditeljicom Molly Hurwitz, a zajedno su proveli i Božić.

– Mjesecima se viđaju, vrte se u istim krugovima. Ona je porijeklom iz New Yorka, tamo su provodili vrijeme zajedno. Ona ima vrlo čudan smisao za humor što njemu odgovara. Odmah su se uklopili, a Molly ne zanima slava. Održavali su vezu tajnom, ali stvari postaju sve ozbiljnije – rekao je izvor blizak glumcu.
Božić su proveli u njegovom stanu zajedno s prijateljima.

Kad su ga posljednji put vidjeli s Molly, na večeri u italijanskom restoranu, njegov izgled zabrinuo je obožavatelje. Matthew je bio neobrijan, nepočešljan, u širokoj bijeloj majici i s cigaretom u ruci.

Fanovi su po društvenim mrežama pisali kako se boje da je ponovno pokleknuo i da se vratio starim navikama – alkoholu i drogi.

Glumac nikad nije skrivao da se borio s depresijom i ovisnošću. Uz to, obolio je od akutnog pankreatitisa, bolesti od koje obolijevaju teški alkoholičari i narkomani. Bio je u tri veze, s Yasmine Bleeth 1995., Juliom Roberts od 1995. do 1996. i zatim s Lizzy Caplan od 2006. do 2012. Nakon tog ljubavnog brodoloma slavni Chandler ostao je sam i nije se pojavljivao u javnosti.