Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Festival

Britanski The Sun: Exitova Dance Arena je najspektakularnija pozornica na planeti!

DA SUNRISE

EXIT-ov 20. rođendan biće prilika za stvaranje novih nezaboravnih festivalskih iskustava

„Taj poseban momenat kada sunce krene da se promalja preko zidina Petrovaradinske tvrđave, dok vaša omiljena melodija pravo kroz zvučnike dopire u vašu dušu – to će biti ono što će iznova učiniti festivalsko iskustvo nezaboravnim” – tim riječima je veliki britanski medij The Sun opisao jutra na Dance Areni istaknuvši da je, prema mišljenjima mnogih, najspektakularnija pozornica elektronske muzike na svijetu!

The Sun je ovim izuzetno biranim riječima nahvalio Exitovu Dance Arenu, u sklopu teksta o jednom od miljenika ovdašnje publike Borisu Brejchi. Maskirani di-džej je za svega nekoliko godina svojim prepoznatljivim minimal tech zvukom postao jedan od globalno omiljenih izvođača te nezaobilazni dio zvjezdane postave Dance Arene.

EXIT-ov 20. rođendan biće prilika za stvaranje novih nezaboravnih festivalskih iskustava u čemu će, uz Brejchu, na Dance Areni da učestvuje elektronska liga prvaka koju čine Solomun, Tale of Us, Solomun, Maceo Plex, Nina Kravitz, Ameli Lens, Paul Kalkbrenner, Black Coffee, ARTBAT i mnogi drugi.

The Sun je od osnivanja 1964. godine na samom vrhu najčitanijih medija u Velikoj Britaniji, a od svog nastanka pa do danas spada u najtiražnije dnevne novine na Ostrvu sa aktuelnim tiražom od preko 1.200.000 primjeraka i višemilionskom posjetom internet portala.