The Sun o ljubavi Džumhura i srpske manekenke: Jako su bliski

damir

Damir Džumhur je nakon historijske pobjede na Sankt Peterburg Openu postao prvi teniser iz BiH koji je osvojio ATP titulu. Zahvaljujući ovoj velikoj pobjedi Džumhur je sada u top 40 na svijetu, što je najviši rang koji je ijedan bosanski teniser dostigao.

Damir se već neko vrijeme zabavlja sa srpskom ljepoticom Dejanom Živković, a britanski list The Sun jučer se raspisao o vezi između 24-godišnje Dejane i našeg najuspješnijeg tenisera.

Dejana i Damir zabavljaju se tek četiri mjeseca, ali za to vrijeme par se jako zbližio. Ljepotica je Damirova najveća obožavateljka, a bila je u Rusiji i za vrijeme Sankt Peterburg Opena i navijala za našeg tenisera.

Jedna od omiljenih ?

Objavu dijeli Deyana? (@dejanazivkovic)

“Trudimo se da cijenimo svaki momenat koji uspijemo provesti skupa. Kad god je u prilici, ona putuje sa mnom i gleda moje mečeve, a to meni jako puno znači. Osvojila me svojim izgledom i stilom”, rekao je Džuhmur o svojoj djevojci.

Boat trip in Beautiful ?? #saintpetersburg #russia

Objavu dijeli Deyana? (@dejanazivkovic)

The Sun ističe kako Dejana broji preko 100,000 pratilaca na Instagramu, gdje redovno postavlja i slike sa Damirom. List podsjeća da je Dejana stekla slavu u Srbiji nakon što je 2011. godine bila učesnica u reality emisiji Srpski Top Model.

#loscabos ??❤️

Objavu dijeli Deyana? (@dejanazivkovic)

Manekenka se prethodno zabavljala sa srpskim golmanom Vladimirom Stojkovićem, kao i rukometašem Vladom Mandićem.