SHOWbuzz

glumac

Clooney otkrio zašto je svakom od 14 svojih prijatelja dao po milion dolara

18/11/2020

Glumac je prijateljima uručio novac u luksuznim aktovkama nakon što ih je pozvao kod sebe, a otkrio je i kako je to bilo tačno godinu dana prije nego što se oženio

George Clooney u nedavnom intervjuu za GQ otkrio je zašto je 14 prijatelja dao po milion dolara 2013. godine.

Prijatelj uspješnog glumca i poduzetnika Rande Gerber otkrio je u intervjuu za MSNBC da je Clooney i njemu dao milion dolara. Gerber, Clooney i još jedan njihov prijatelj 2017. godine prodali su Casamigos za milijardu dolara.

GQ je pitao Clooneya za svoje obrazloženje ekstravagantnog poklona prijateljima. On je rekao kako je u to vrijeme bio samac koji je stario i nije imao očekivanja da će se na kraju oženiti i imati porodicu.

“Ono što imam su ti momci koji su mi, u periodu od 35 godina, svi pomogli na ovaj ili onaj način, pomislio sam”, rekao je Clooney.

“Spavao sam na njihovim kaučevima kad sam bio švorc. Posudili su mi novac kad ga nisam imao. Pomogli su mi kad sam to trebao tokom godina. I ja sam njima pomogao tokom godina. Svi smo dobri prijatelji”, dodao je.

Kaže kako je zatim pomislio da ništa ne bi imao bez njih. “I zbilja smo bliski. Ako me udari autobus, oni će svakako biti u oporuci. Pa za koji ku*ac čekam da me udari autobus?”, kazao je.

Glumac je prijateljima uručio novac u luksuznim aktovkama nakon što ih je pozvao kod sebe, a otkrio je i kako je to bilo tačno godinu dana prije nego što se oženio.

Inače, Clooney kaže da su ga bogati prijatelji ispitivali zašto bi napravio tako nešto. “Pa zašto ne bi, glupani?”, odgovorio je navodno.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.