Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

DiCapriova nova cura nije se ni rodila kad je počelo snimanje Titanica (FOTO)

Camila Morrone123

Početkom januara šuškalo se kako oskarovac Leonardo DiCaprio (43) ljubi Argentinku Camilu Morrone (20), a par je to jučer i potvrdio.

Prošetali su se zapadnim Hollywoodom u ležernom izdanju, a glumac se od paparazza nije uspio “zamaskirati” ni kapuljačom, šiltericom i sunčanim naočalama.

Manekenka je DiCaprija držala ispod ruke, a nakon izlaska iz luksuznog holivudskog restorana poljubila ga je u rame.

Kada je skužio fotografe, glumac je ubrzao korak i glumio nezainteresiranost za svoju novopečenu djevojku.

‼️New‼️Редкий выход! ❤️Леонардо #leonardodicaprio со своей возлюбленной #girlfriend Камилой #camilamorrone был замечен после завтра в кафе на прогулке в Лос-Анджелесе. "Оскароносный" красавчик даже не скрывался от папарацци.?Влюбился видимо. Нравится девушка? ___ #people__stars#lovestory#superstar#gossip#новостизвезд#новости#celebritynews#fashion#glamour#сплетни#hollywoodstar#starlife#bestoftheday#celebs#celebrity#celebritystyle#шоубиз#шоубизнес#paparazzi#celebritystylist#famous#richlife#селебрити#знаменитости#женщинаможетвсе ___ Больше фото?на нашем Telegram канале-ССЫЛКА в шапке профиля✨Подписывайтесь на него

Objavu dijeli ⭐️HOLLYWOOD/НОВОСТИ ЗВЕЗД⭐️ (@people__stars)

Par se upoznao preko glumca Ala Pacina (77) jer je manekenka kćer njegove dugogodišnje partnerice, glumice Lucile Sole (41). Camila je od Leonarda mlađa 23 godine, a obožavatelji glumca već zbijaju šale na društvenim mrežama kako se ona rodila 1997. i imala tek pet mjeseci kada je DiCaprijev kultni film “Titanic” imao premijeru u Americi.

Glumac i manekenka prošlogodišnje blagdane su proveli zajedno u skijaškom resortu, gdje je ona “opalila” i nekoliko selfija.

Morrone su mediji početkom prošle godine prozvali “novom nadom” u svijetu mode, a mnogi je uspoređuju s Hailey Baldwin (21).

Camila je ranije bila u vezi s manekenom Josephom Perezom (22), bratom najbolje prijateljice Kylie Jenner (20).

DiCaprio je poznat po ljubavi prema mlađahnim manekenkama, a do sada je najviše ljubio Viktorijine anđelice. Bio je u vezi s Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Naomi Campbell, Helenom Christensen, Evom Herzigovom…