SHOWbuzz

Teniser i blogerka

Džumhur se na svadbi bivšeg Zmaja pojavio s novom djevojkom (FOTO)

16/06/2019

Par se sinoć prvi put zajedno pojavio u javnosti u sarajevskoj Vijećnici na svadbi reprezentativca BiH Anela Hadžića

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur odnedavno je u u vezi s poznatom srbijanskom blogericom Zoranom Jovanović. Par se sinoć prvi put zajedno pojavio u javnosti u sarajevskoj Vijećnici na svadbi reprezentativca BiH Anela Hadžića.

Nakon veselja par je nastavio noćni provod u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Zorana Jovanović na Instagramu ima 885 hiljada pratilaca, za nju se priča da je prvobitno bila u vezi sa Mateom, sinom hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, ali se njihova veza, navodno, završila nakon što ga je Zorana prevarila s Džumhurom.

– Zorana i Mateo su neko vrijeme bili prijatelji, a kada su se između njih pojavile varnice, ona je u isto vrijeme počela priču i s Damirom. Ipak, prvih nekoliko sedmica je bila okrenuta Mateu i svaki slobodan trenutak su bili zajedno. No, Damir nije odustajao, a ona je shvatila da njih dvojica ni na koji način nisu povezana i dogovorila se da ode na večeru s teniserom i od tada su zajedno – ispričao je nedavno izvor blizak blogerici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

??? | @nadja_pavic dress

Objavu dijeli Zorana Jovanovic (@zorannah)

S druge strane, Džumhur je ranije bio u vezi s Dejanom Živković. Početkom godine pričalo se da je započeo vezu sa sve popularnijom pjevačicom Rialdom Karahasanović.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zorana Jovanovic (@zorannah)

Komentari

Autor: Avaz.ba

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.