Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Famili-fotka Ronaldovih na detaljnoj analizi: Ona otkriva mnogo toga

ronaldo_insta11

Georgina Rodriguez, djevojka Cristiana Ronalda, prije nekoliko dana objavila je fotografiju svoje naglo narasle porodice, a britanski mediji primijetili su šest sitnica na fotki koje mnogo toga otkrivaju o slavnom nogometašu i njegovoj ljepšoj polovini koja mu je rodila njegovo četvrto dijete.

1.Prva je napola okićena božićna jelka u pozadini. Ronalda i njegovu djevojku očito je rano uhvatio duh Božića, no očito je briga oko tri bebe uzela danak, pa je jelka još uvijek “nedovršena”.

2.Druga su brojne fotografije s najstarijim sinom Cristianom. Njegova ljubav prema sinu koji nosi njegovo ime i nije bila neka tajna jer mu je profil na Instagramu pun fotografija s dječakom. No, jasno je ko je i dalje najomiljeniji član veike porodice.

3.Baš ga briga za uštedu. Dokaz za to je upaljeno svjetlo u sobi koja je prazna, a u kojoj se nalazi golemi luster. Doduše, s obzirom na to koliko zarađuje, jasno je da ne brine kako će platiti struju.

4.Ko je gazda kuće? Onaj kod koga je daljinski upravljač. U ovom slučaju, mada mnogi sumnjaju u to, očito je to Ronaldo.

5.Peta je potpuno neočekivana – otkud mu toliko cvijeća po stanu? Je li moguće da Ronaldo voli uzgajati biljke? Prije će biti da je to djelo njegove djevojke…

6.Žene su odmah primjetile. Georgina draga, koji broj cipela ti nosiš? 44?