Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Frontmen Rolling Stonesa postaće otac osmi put

Melanie-Hamrick-Mick-Jagger-Main

Nakon što je njegov kolega iz benda Ronnie Wood nedavno u 69. godini dobio blizance, 72-godišnji Mick Jagger će ga ipak nadmašiti.

Naime, 29-godišnja njujorška balerina Melanie Hamrick otkrila je da s britanskim muzičarom čeka dijete, a sretnu vijest potvrdio je i Jaggerov glasnogovornik.

Frontmen Rolling Stonesa u 72. godini čeka osmo dijete s 43 godine mlađom njujorškom balerinom, a ona bi trebala roditi u januaru 2017.

Ljubavna priča Jaggera i mlađahne Melanie otkrivena je ubrzo nakon tragične smrti L'Wren Scott, dugogodišnje Mickove djevojke koja se 2014. objesila u 49. godini.

Mick i Melanie upoznali su se u martu 2014. u backstageu poslije koncerta Rolling Stonesa u Tokiju, dvije sedmice prije tragične smrti Jaggerove partnerice. Melanie je zbog vremešnog Jaggera napustila zaručnika Josea Manuela Carrena, s kojim je planirala vjenčanje.

Prva fotografija Micka i njegove nove odabranice pojavila se u junu 2014., kad su snimljeni u zagrljaju na terasi hotela u Zürichu. Poznato je to da je Jagger velik ljubitelj baleta, a prije nekoliko godina čak ga je i vježbao da bi ostao u dobroj formi.