SHOWbuzz

Isaac Kappy

Glumac iz Terminatora počinio samoubistvo: Bacio se s mosta, pa ga udario kamionet

15/05/2019

Policija iz Arizone pozvana je na mjesto događaja malo prije 7 i 30 ujutro u ponedjeljak. Kappyja su pronašli na mjestu mrtvog

Glumac koji je glumio u filmovima ‘Thor’ i ‘Terminator: Spasenje’ Isaac Kappy počinio je samoubistvo skočivši s mosta u Arizoni u ponedjeljak, javlja TMZ.

Službenici su u utorak potvrdili da se radi o 42-godišnjem Kappyju kojeg je udario kamionet nakon što se bacio s mosta Transwestern Road u Bellemontu i pao na autoput gdje su ga našli mrtvog.

Kappy je dan prije nego što se ubio, na Instagramu objavio oproštajno pismo u kojem je između ostalog napisao da nije bio ‘dobar čovjek’ i da je bio ‘nasilan prema ljudima koji su ga voljeli’. Glumac koji je otvoreno pričao o problemima s drogom, punio je naslovnice trač rubrika nakon što je prošle godine optužen da je napao kćer Michaela Jacksona, Paris, i davio je.

Rođen u Albuquerqueu u Novom Meksiku, Kappy je svojedobno optužio glumca Setha Greena da je pedofil.

Policija iz Arizone pozvana je na mjesto događaja malo prije 7 i 30 ujutro u ponedjeljak. Kappyja su pronašli na mjestu mrtvog. Prema izvještaju TMZ-a nekoliko ga je prolaznika pokušalo spriječiti u namjeri da skoči, no bezuspješno.

Uz objavu na Instagramu napisao je: ‘Čuvajte se, čovjek nema šta izgubiti jer nema ni što štititi.’ Dalje u poruci koju je objavio kao screenshot, stoji:

– Tokom posljednje sedmice, kroz samoispitivanje koje se trebalo dogoditi prije puno godina, došao sam do šokantnih zaključaka o svom karakteru. To je dokaz moje krajnje neukosti. Vidite, mislio sam da sam dobar čovjek. Alil nisam bio dobar čovjek, bio sam prilično grozan većinu svog života.

U objavi secira svoje mane i priznaje da je iskorištavao ljude zbog novca, da je iznevjerio mnoge ljude i izdao njihovo povjerenje, da je dilao drogu, varao na porezu, ostavio dugove, te uništavao svoje tijelo cigaretama, alkoholom i drogama. Također spominje da je izdao Donalda Trumpa i Isusa Krista.

Kappy je navodno još uvijek bio pod istragom policije u Los Angelesu jer je prijetio Paris Jackson i drugim slavnim osobama. Na nju je navodno nasrnuo i davio je na jednoj zabavi.

– Bio sam nasilan prema ljudima koji su me voljeli, uključujući svoju obitelj. Svim ljudima prema kojima sam bio nasilan, duboko se ispričavam. Izvinjavam se i mojim bivšim prijateljima koje sam iskoristio i izdao. Žao mi je – napisao je između ostalog.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.