Glumci koji seks u filmovima nisu glumili

halle222

Većina glumaca u intervjuima priznaje kako scene seksa i golotinje nije lako raditi, no pomaže im koja čašica za opuštanje i šale u ekipi. No, čini se kako eksplicitna radnja ne pada teško baš svima, a najbolji su primjer glumci koji su vjerovali da pravim seksom daju autentičnost filmu.

1. Robert Pattison

Prije uloge u Sumrak sagi, Robert Pattison je bio poznat po ljubavnim scenama iz filma Little Ashes iz 2008. Kad su kritičari zamijetili da njegovo lice za vrijeme navodnog orgazma izgleda doista uvjerljivo, Robert je priznao kako razlog za to je što ga je i doista doživio. Iako je masturbirao, solo seks pred kamerom je još uvijek oblik seksa, oduševljeni su njegovi fanovi.

2. Sharon Stone i Michael Douglas

Film Sirove strasti proglašen je jednim od najseksepilnijih filmova ikad snimljenih, a prema brojnim glasinama sa seta, glavni glumci doista su se seksali pred kamerom. Navodno je to i seks simbol Shaorn Stone potvrdila, govoreći da čak ni ona ne glumi tako dobro.

3. Shia Lebouf u Nimfomanki

Glavni glumac i redatelj najavili su film s riječima kako će sadržavati scene stvarnog seksa.

4. Anna Paquin

Jedna epizoda True Blooda završila je scenom pomirbenog seksa koja je bila toliko realistična da su mnogi tvrdili kako je glumački par koji je u ljubavnoj vezi i u stvarnom životu to doista napravio ispod plahti.

5. Kim Basinger

Holivudski znalci tvrde da se nekoć velika zvijezda Kim doista odvažila na seks ispred kamera sa svojim partnerom u filmu Getaway sa Alecom Baldwinom, koji joj je kasnije postao muž.

6. Film Antikrist

Film iz 2009. obiluje vrućim scenama, navodno zahvaljujući redatelju Larsu fon Trieru koji je zahtijevao od glumaca da scene seksa ne izgledaju samo stvarno, već to i budu.

7. Kaligula Film

Franka Roseellinija takođe je prepun stvarnih scena seksa zahvaljujući tome što je produkciju preuzeo osnivač časopisa ‘Penthouse’. U njemu su glumili Helen Mirren , Malcolm McDowell, Peter O'Toole, Teresa Ann Savoy i John Gielgud.

8. Film 8 mm

Film je isprva imao naziv “Baršunsta strana pakla”, ali kada je “Sony” otkupio prava preimenovao ga je u “8mm 2”. Reditelj je J. S. Cardone, a radnja se vrti oko diplomata i njegove vjerenice koji se u Budimpešti upuste u seks u troje, ali neko sve to snimi pa ih kasnije ucjenjuje.

9. Ulaz u prazninu

Redatelj Gaspar Noe (50) ispričao je priču iz perspektive mrtvog dilera čija je duša svjedok događaja, film je sniman u prvom licu pa tako i scene seksa.

10. Halle Berry i Billy Bob Thorton

Scena u kojoj Halle Berry vodi ljubav s Billyjem Bobom Throntonom jedna je od najupečatljivijih u filmskoj industriji, a Halle je za ovu ulogu dobila i Oscara. Kako tvrde tvorci filma, seks u njemu je stvaran.