Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Yvonne Orji

Glumica (39) iz HBO-ove serije otkrila da je i dalje djevica

Orji Handler
FOTO: Screenshot

Doći ćeš do svog vrhunca kada počneš, pa da, vjerovatno će ti trebati nekoliko muškaraca, rekla je Handler

Američko-nigerijska glumica i komičarka Yvonne Orji (39), najpoznatija po ulozi Molly Carter u seriji Insecure (Nesigurna), u podcastu Dear Chelsea tvrdi da je i dalje djevica.

Isječak intervjua objavljen na Instagram profilu voditeljice podcasta Chelsea Handler prikazuje njihov razgovor o toj temi.

“Ti si i dalje djevica?” upita je Chelsea, na što Yvonne odgovara: “Jesam.”

“Ovo je najoriginalniji gost kojeg smo imali dosad”, rekla je Chelsea kroz smijeh pa upitala Yvonne koliko godina ima.

“O moj Bože, ta brana će se jednog dana slomiti”, rekla je voditeljica.

“Doći ćeš do svog vrhunca kada počneš, pa da, vjerovatno će ti trebati nekoliko muškaraca”, rekla je Handler, na što joj je Orji odgovorila:

“Prijeći ću iz djevice u poliamoriju.”

Čuva se za brak

Prije nekoliko godina Yvonne je otkrila zašto sve ove godine apstinira. Kazala je da ne želi skrivati svoj status djevice samo zato što je na TV-u i da je odlučila da se neće imati intimni odnos prije braka. Kaže da je mnogi ispituju o tome.

“Ljudi pitaju o tome jer su znatiželjni ili možda ne razumiju. Kako će uopće razumjeti ako o tome ne govorim? Svi na neki način stvaraju vlastita mišljenja o tome”, rekla je.

Posljednji muškarac s kojim su je javno povezivali bio je Emmanuel Acho, bivša nogometna zvijezda i sportski komentator. Njih dvoje objavili su da su u vezi 2018. Međutim, do 2019. su prekinuli.